Τι είναι το artnote Rockschool;

Tο artnote Rockshool, είναι μια Σχολή Μουσικής που αγαπά τόσο την Rock, την Pop και τα Musical, όσο και την Κλασσική, αλλά και την Παραδοσιακή μουσική

Tο art note είναι μια Σχολή Μουσικής  αναγνωρισμένη από το Κράτος αλλά και επίσημος αντιπρόσωπος του Rockschool του  και εξεταστικό κέντρο του Trinity College of London  (Κλασσικής Μουσικής Παιδείας).

Το Rockschool παρέχει πιστοποιημένα υψηλού επίπεδου διπλώματα που αναγνωρίζονται από το ACF, για τα βασικά ροκ όργανα - πιάνο, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, ντράμς, ψηφιακό συνθεσάιζερ - καθώς και για άλλες σπουδές όπως μουσική σύνθεση, μουσική τεχνολογία, φωνητική και μιούζικαλ.

Αυτό σημαίνει πως ο κάθε εγγεγραμμένος μαθητής του art note Rockschool, αφού ολοκληρώσει τον κύκλο της απαιτούμενης διδακτικής ύλης και  λάβει μέρος σε συναυλίες και τις ετήσιες καλοκαιρινές εξετάσεις, θα λάβει και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις (grades).

Οι πιστοποιήσεις πραγματοποιούνται όταν ο δάσκαλος κρίνει πως είναι έτοιμος ο μαθητής να εξεταστεί μπροστά στην Αγγλική Επιτροπή κατόπιν πληρωμής εξέταστρων.

Τα grades, βοηθούν τους μαθητές μας, αναλόγως το κολλέγιο της αρεσκείας τους, είτε να τους χορηγηθεί υποτροφία, είτε να έχουν έκπτωση στο εκάστοτε Αγγλικό Πανεπιστήμιο.

Το art note Rockschool προσφέρει αναγνωρισμένα πτυχία που μπορούν να εξασφαλίσουν τις μελλοντικές σπουδές των παιδιών σας.

Εδώ, τα παιδιά φτιάχνουν το δικό τους συγκρότημα και μαθαίνουν να συνθέτουν την δική τους μουσική. Κι έχουν δυνατότητα να διαλέξουν και να μεταπηδήσουν  επίπεδο ανάλογα τη μελέτη & το ταλέντο τους.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν παραπάνω από ένα όργανο και  να πάρουν μόρια απλά με την συμμετοχή τους σε οποιοδήποτε πρόγραμμα του art note Rockschool...

...συμπεριλαμβανομένου ακόμα και του Μιούζικαλ!

Τα παιδιά μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια Αγγλίας, Αυστραλίας, Αμερικής & Καναδά, σε Μουσικά, αλλά και άλλων Ειδικοτήτων Πανεπιστήμια.

Το art note Rockschool  όμως προσφέρει  και Σπουδές Κλασσικής Παιδείας αναγνωρισμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού.

... σε κλασσικά όργανα  -πνευστά όπως φλάουτο, σαξόφωνο, έγχορδα όπως βιολί, βιολοντσέλο και άλλα όργανα ορχήστρας – αλλά και όργανα παραδοσιακής μουσικής όπως κρητική λύρα, νταούλι και πολλά άλλα!